Vem är jag?

Jag känner inte längre igen mig själv. Jag har blivit en helt ny människa. Men inte en bättre människa.

Slagsmål i skolan idag igen.
Till en börja hade jag kontrollen, jag spöade skiten ur honom. Fick in några fullträffar. Tills jag tappade koncentrationen och han fick kontrollen. Han slängde ner mig på golvet och, jag kommer inte ihåg, men jag tror att han sparkade mig också. Han ställde sig också på min fot som låg snett, så foten är helt fucked up.
Sedan kände jag att det sved som fan i svanken/ryggen, och frågade någon i klassen, kommer inte ihåg vem, om jag hade något där. Tydligen hade jag ett stort sår, och var röd och svullen.

Men jag ska ge igen, ingen gör såhär mot en Lylykorpi! Mitt motto är fan "Ingen rör en Lylykorpi ostraffat." Så han ska allt få tillbaka, förr eller senare!

Men tillbaka till det att jag inte känner igen mig själv. Jag är så förbannat arg hela tiden.. Jag sa till och med till VICTOR att hålla käften, för ett tag sedan! Asså, vad är det för fel på mig? Jag kan ju inte säga det till honom!

Det känns som att jag tar allt förgivet. Jag menar.. Jag.. Jag vet inte ens vad jag menar själv..

När jag är med Victor, då mår jag så jävla bra. Jag är så jävla lycklig! Men när jag inte är med honom, då mår jag skit, blir deprimerad och fullt olycklig. Och vill fan bara grina hela tiden..

Jag klarar mig inte ensam, utan honom..


Jag vill vara en person som folk beskriver som; alltid glad, en utåtriktad tjej, en som gärna vill hjälpa alla och sånt. Men istället är jag ett deprimerat vrak. Jag vill också vara glad och lycklig hela tiden, varför kan inte jag få vara den?"För övrigt är det en bil som kör förbi vårt hus typ hela tiden. Snart ställer jag mig ute vid vägen och frågar vadfan han vill, eftersom att han stenglor in mot huset. Eller så följer jag efter honom med moppen.
Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg