Älskling ♥

Jag kan nästan inte förstå att det bara har gått tre månader. Att det bara var tre månader sedan du blev min. Tiden har gått så otroligt långsamt, men ändå så sjukt fort!

För tre månader var vi på en skola, tillsammans med Andrea, Gabbe och Calle.
Vi gick bort en bit ifrån dom, och satte oss på kanten till lekplatsen. När vi satt där kittlade det i magen, och jag var så extremt nervös. Skulle jag få dig, eller skulle du ge mig dissen?

Till slut tog jag mod till mig, men jag försökte få det att låta som att jag inte var nervös, ungefär som att det inte spelade någon roll. För då kändes det som att.. Ja.. Vad fan kändes det som? Det blev bara lättare helt enkelt.

Du sa att du ville bli tillsammans med mig, och jag ville bara skrika.. Jag var så satans glad, och kunde verkligen inte förstå att nu var du verkligen min, vi var verkligen pojkvän och flickvän!


Jag fick känslor för dig redan första gången jag träffade dig, du är så sjukt underbar, det går inte beskriva med några ord, i något språk, alla ord är för svaga!Vi har hållt ihop i tre månader nu. I tre månader har du stått ut med mig, och fortsatt älska mig trots allt jag har gjort mot dig. Jag älskar dig så grovt mycket, du är min levande diamant med ett hjärta av guld och ett leende som gör mig knäsvag

När jag är med dig så känner jag mig extremt trygg, och du får mig att må så bubblans bra! Jag kan verkligen inte se mig en dag där inte du finns med, du är den enda för mig, den enda jag någonsin vill älska.


Vad som än händer, vad som än sker så kommer jag alltid att älska dig.
Du är den rätta för mig älskling och det säger jag med handen på hjärtat som inte är helt utan dig.

En underbar kille. Det är just vad du är. En kille som verkligen vet hur man gör en tjej lycklig, så sjukt snäll, söt, rolig och helt enkelt – underbar!

 

Den bästa killen man kan tänka sig, och godtrogen rakt igenom. Du är killen som alla tjejer drömmer om, killen som alla tjejer letar efter. Du är den perfekta pojkvännen, och av alla tjejer så valde du just mig! Det finns inte tillräckligt starka ord som kan förklara hur mycket jag älskar dig, du är ljuset i mitt liv, den enda jag någonsin älskat såhär mycket. Du är mitt allt, den enda för mig, och det finns verkligen ingen annan för mig, än du.

Jag har lust att bara spy på alla språk för att det finns inte något ord som kan förklara min kärlek till dig. Av alla ord som finns, så är min kärlek tusen gånger starkare än vad alla dom orden tillsammans kan säga. Du gör mig så extremt lycklig, och när jag ligger i din famn, då vet jag att jag tillhör dig, och att du tillhör mig.

 

Kärleken du ger till mig får mig att sväva på rosa fluffiga moln, och att höra dig säga 'Jag älskar dig' gör mig knäsvag. Jag älskar dig, från själen och ut, av hela mitt hjärta! Min kärlek till dig har inget slut, den kan förklaras som en cirkel, den fortsätter hela tiden utan att stoppa.

 

Tre underbara månader med världens finaste älskling-  och förhoppningsvis blir det många fler!

Jag älskar dig Victor, du är världens finaste pojkvän!

Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg