TJA ~

Engelska lektion nu.. Fett tråkigt, har en lärare just nu som verkligen inte bryr sig om att ens sköta lektionen. Kom försent, han kollade inte ens på mig, och sa inte vad jag skulle göra, och typ alla sitter på msn och facebook.

Hatar typ min fina mamma. Kärringen låter mig inte ha min telefon på kvällen längre, hon påstår att jag är för trött och att detta är det viktiga året och blah blah blah. Jag använder inte ens telefonen jäveln typ. Är jag trött så lägger jag mig, så det så.

Men kärringen vill väl bara att jag ska ha det så dåligt som möjligt och inte trivas hemma. Hennes mål är säkert att få mig att flytta till foster slynor.

Idag ska jag inte göra typ någonting. Har ont i huvudet igen, men det blir väl att sura på som fan tills kärringjäveln låter min telefon vara ifred!

Anyways. Lärarnissen kom precis och frågade mig hur det gick, och kollade på min dator - såg att jag bloggade. Jag svarade bara 'Underbart bra' och han gick vidare.


Over and out ~
Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg