Miiin pojke

Nej, ändrade mig. Eftersom att inte någon vet om att denna bloggen finns, så kan jag lika gärna skriva vad fan jag känner för. Därför lägger jag upp lite skit som jag har skrivit om honom.En underbar kille. Det är just vad du är. En kille som verkligen vet hur man gör en tjej lycklig, så sjukt snäll, söt, rolig och helt enkelt – underbar!
Den bästa killen man kan tänka sig, och godtrogen rakt igenom. Du är killen som alla tjejer drömmer om, killen som alla tjejer letar efter. Du är den perfekta pojkvännen, och av alla tjejer så valde du just mig! Det finns inte tillräckligt starka ord som kan förklara hur mycket jag älskar dig, du är ljuset i mitt liv, den enda jag någonsin älskat såhär mycket. Du är mitt allt, den enda för mig, och det finns verkligen ingen annan för mig, än du. Jag har lust att spy på alla språk för att det finns inte något ord som kan förklara min kärlek till dig. Av alla ord som finns, så är min kärlek tusen gånger starkare än vad alla dom orden tillsammans kan säga. Du gör mig så extremt lycklig, och när jag ligger i din famn, då vet jag att jag tillhör dig, och att du tillhör mig. Kärleken du ger till mig får mig att sväva på rosa fluffiga moln, och att höra dig säga 'Jag älskar dig' gör mig knäsvag. Jag älskar dig, från själen och ut, av hela mitt hjärta och mer än vad jag älskar någon annan! Min kärlek till dig har inget slut, den kan förklaras som en cirkel, den fortsätter hela tiden utan att stoppa.


liten flicka i världen ensam står,

Hennes hjärta är fullt av blödande sår.

Ångesten i bröstet tynger henne hårt,

Hon vill vara lycklig, varför är det så svårt?

Hennes kinder är våta av salta tårar,

Hon vet hur mycket hårda ord sårar.

Hon var en gång ett barn som ofta log,

Nu är det många år sedan hennes leende dog.

Flickans liv är längre ingenting värt,

Hon har förlorat allt som hon höll kärt.

Hennes dagar är fyllda av låtsad glädje o panik,

Nätterna är fulla av gråt o kvävda skrik.

Hon undrar om livet blott är ett spel,

Varför måste allt kännas så fruktansvärt fel?

Flickan vill ta sitt liv, men för det krävs mod,

Om det bara fanns någon som henne förstod!

Hon vill låta sig slukas av eldens heta lågor,

Ja vad som helst för att ta död på sina plågor

Livet är ingen lättsam lek,

Det är blott fyllt av ångest o svek.

Kanske går det så att flickan tar sitt liv någon dag,

Det sorgligaste är, att flickan det var jag..

 

Jag såg ingen mening med livet, tills jag mötte dig, du tog mig med storm, och du gör mig så extremt lycklig. Du ger mig så mycket kärlek, och får mig att känna mig som att jag är den enda för dig. Varje gång du ler mot mig, blir jag knäsvag och undrar hur jag kan förtjäna en sån underbar människa som dig, du gör mig till den starkaste, och får mig att må bättre än bäst.. Dessa två månaderna tillsammans har varit de bästa månaderna i mitt liv, och även fast att jag har betett mig som ett svin emellanåt, så fortsätter du ändå att älska mig. Du är det vackraste jag har, och jag älskar dig verkligen mer än vad ord kan beskriva, du är den enda jag vill ha, du gör mig till en bättre människa, och du gör mig till den allra lyckligaste människan på jorden, ingen får mig att må bättre än vad du gör.

 

Victor, jag älskar dig.♥

 

 


 

 

Okej.. Jag hittade bara dessa.. :o Vafan.. Jag vet att jag har skrivit mer än så.. Aja, det är väl lika bra.
Anonym
12 September, 2011 - 19:48

Bög äru!


Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg