KÖSS

Sitter på bussen hem, från Kungsbacka. Det är helt mörkt ute, det regnar, man hör randoms prata, och jag sitter helt ensam. Så sjukt underbart. Det är helt perfekt. Nästan. Det hade varit ännu bättre ifall de hade släkt lamporna på bussen.. Åh gud vad underbart! Har lust att bara blunda, och låta mig vaggas till sömns av bussen som gungar..

Träffade Victor och Sally idag. Sjukt trevligt! Underbara människor båda två :3 Vi gick runt lite på kungsmässan, där mötte vi en kompis till Victor och Sally, som för övrigt hatar mig grovt mycket av någon anledning.. Fett jobbigt, hatar när folk som inte känner mig tycker illa om mig, mår skitdåligt då.. I alla fall, hon kramade Victor och Sally, men sa inte ens hej till mig. Tror inte att hon ens kollade på mig.. Vilket av någon anledning får mig att faktiskt.. Känna mig deprimerad.. Börjar tro lite att hon gillar Victor, och därför hatar mig, för att han är tillsammans med mig, och att hon därför inte kan få honom.. Men men... Sedan följde jag och Sally med till Victors replokal, och var där en stund, sen drog jag till donken och Chillade med Lukas. Sen drog jag och Lukas till stationen, där mötte vi Angelica, Iceman och Josefine.

Tjötade lite med dom, tills Victor kom. Frös, så han fick värma mig :3 älskar verkligen min pojk. Han är finast.

Nu ska jag chilla lite. Så haregytt!
Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg