Jag är duktig, jag.

Hej. Jag är duktig, jag.
Jag kämpar för att gå upp i vikt. Men jag gillar inte mat längre typ. Jag är jätte duktig på att gömma mat och slänga den sedan. Jag brukar ha min morgonrock på mig, och lägga mat i fickorna, men jag glömde ta på mig den idag, så jag satte fast en pannbiff i byxlinningen. Det var smart tycker jag, men jag tappade den i trappan, men som tur var var det ingen som märkte något. Jag hatar mig själv. Jag kommer få anorexia, få en motbjudande kropp, bli dumpad för att min kropp kommer vara så fett avtändande och skabbig, tillslut kommer jag dö också.rumpa
21 September, 2011 - 22:01

äckel hiih


Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg