HAT!

Dagen börjar skitbra. Drar till kungsbacka, Calle möter mig på stationen, följer mig till Victor, där han och Lukas är. Finfint. Senare leker jag med Victors telefon, då har också Gabbe kommit, och Calle stuckit. Kollar hans sms, liksom, bara för att. Tidsfördriv, kolla om man hittade någon rolig konversation.

Där ser  jag något som får mig att börja skaka som satan. Det står, ungefär att om han ska dumpa mig, då måste han säga till presonen som skickade meddelandet först, för att jag kommer ta livet av mig om han gör det.

"någon gång måste det ju ske" svarade han, plus något annat, kommer inte ihåg.

Och när jag läste det började jag skaka, men jag skojade bort det med att säga till honom att det var gulligt. "Vad skulle jag skriva då?" undrade han. Jag svarade bara att jag inte vet, men hade lust att säga att han skulle svara något i stil med att "det behöver hon inte fundera på, för att vi kommer vara tillsammans länge", eller något sånt liknande.

Sedan kom Sally, Victor hade gått för att köpa mat eller något, och då pallade jag inte mer, jag fick panik. Så jag ljög och sa att jag var jätte hungrig, och drog till donken. Där satt jag ett tag, och bara väntade på att någon skulle komma, hoppades på att någon skulle bry sig och leta efter mig, kanske fråga vad som hade hänt, eller om jag kanske ville prata? Men ingen kom. Så jag gick tillbaka. Där satt dom, dom skrattade. Det kändes som att dom redan hade glömt mig, att jag liksom redan var ute ur deras liv. Raderad, bortglömd.

När jag kom sa Victor typ "heeeej Sandra!" och såg så jävla glad och lycklig ut, och det gjorde så ont, så jävla ont att bara kasta "då" rätt i facet på honom och gå därifrån! Fyfan! Det var så jävla hemskt! Jag tog på mig skorna och gick ner i trappan, i köket stoppade han mig, han försökte krama mig, men jag bara sköt ifrån mig honom och sa "Låt mig bara vara!" och sprang. Det gjorde så äckligt jävla ont! Hur kunde jag bete mig såhär? Jag älskar honom, men jag bara kastade skit på honom. Jag började storböla när jag sprang, för det har aldrig gjort så ont förut, den enda smärtan som kan j'mnföras med den jag kände då, det är smärtan jag kände när jag fick reda på att pappa hade dött. Smärtan jag kände när jag såg pappas döda kropp.

Men anyways. Victor sprang efter mig och bad mig prata med honom. Då gav jag upp. Jag kunde för helvete inte fly från killen jag älskar mer än allt annat i hela fucking världen?!

Han höll om mig, och jag lät bara tårarna rinna. Vi stod där ett tag, pratade knappt. Jag sa bara föråt, han sa det är lungt. Sen var vi bara tysta och stod och kramades.

Gabbe och Sally gick till a-affären, så Victor sa att vi skulle gå in och prata. Jag följde med honom in på hans rum, och vi pratade, inte mycket, men det räckte.

Jag grät som en jävla fontän, och kände att han började skaka, jag var livrädd att jag hade fått honom till att må dåligt, att han skulle bli ledsen (han gråter ytterst sällan, har extremt svårt för det). För jag menar, om jag hade lyckats få honom att bli ledsen, då hade jag gått över gränsen. Jag överreagerade grovt, och om det skulle leda till att han blev ledsen, då finns det inte mycket hopp för mig!!

Älskar dig Victor, förlåt.
Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg