@ Bussen. Igen.

Bloggar åter igen ifrån bussen. Men nu är jag på väg hem från Victor. Har spenderat dagen tillsammans med Victor, Gabbe, Lukas och Calle. Mycket trevligt! Dagen har varit elit! Vi har bland annat suttit på en lekplats, vårt egna lilla knarkställe.

Dagen har varit bäst. Har känt mig så extremt motbjudande hela dagen typ, ofräsch och allmänt äcklig. Men det ändrades lite grann i alla fall.

Det är näst intill kolsvart ute nu, och klockan är bara åtta. Grymt mysigt! Men också väldigt deprimerande.. Men jag gillar detta.. Att sitta i en upplyst buss när det är mörkt ute, höra alla randoms småprata och bara sitta vid datorn, helt för mig själv.. Någon gång ska jag ta mig tusan åka buss på kvällen, länge. Och bara göra som jag gör nu. Chilla och sitta vid datorn. För tro det eller ej, det är riktigt lugnande att höra folket småprata, och höra bussen vibbrera..

Men vafan.. Det körde precis förbi en ambulans med blåljus och skit och den tutade, måste ringa min mor direkt!
*Två sekunder senare* Inget svar, FML! tänk om det har hänt något med Marika?! (Hon har haft cancer och det är väldigt farligt ifall minsta lilla grej händer henne typ)

Ååh! *PANIIIK!*
Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg