Buss med bebis :3

Sitter once again på bussen, lika trevligt som vanligt, nästan. Det är inte mörkt, så det är inte lika trevligt som vanligt. Men sen så är ju min bebis här, så det gör att det är jätte trevligt :D

Jag hatar, H-A-T-A-R denna fucking jävla busschauffören! Han bara fittar sig, och påstod att jag har gjort fel sms biljett. Att det ska vara göteborg, och inte kungsbacka, men vafa, det har typ alla andra sagt, att jag ska välja, och att jag har gjort rätt osv. Han ska fan dö. Brinn i helvetet kärring jävel.

ANYWAAAAYS. nu ska jag lana emocore med mig själv ^^ Så ha det feting nice. HEJ DÖÖÖ.
Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg