- Rubliken här -

No lektion nu. Det suger lite lätt. Var med Victor, Lukas, Calle och Gabbe igår. Blev fett ägd av Calle.. Hatar honom, han är dum.

Idag ska jag till gekås, trevligt trevligt. Måste köpa ny mössa, min fina pojkvän stal min :c Ska också köpa hårfärg och en ny väska.

Är extremt osäker, vet inte om jag kommer bli nöjd.. Men jag kommer lägga upp bild, även om jag inte blir nöjd. Fast kanske inte just idag, men i helgen.

Ska också köpa maaassa rakhyvlar, eftersom att mina är slut, så har inte kunnat raka benen.. Så mina ben är hårigare än Calles känns det som just nu.. Väldigt avtändande. ;)

Skolfoto idag. Skojfoto också. Jag har klätt ut mig till en nörd, men har glömt glasögonen hemma, så dom får jag hämta senare.

Men ska typ kolla bloggar nu.. Hare gött.
Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg