Vem är jag?

Jag känner inte längre igen mig själv. Jag har blivit en helt ny människa. Men inte en bättre människa.

Slagsmål i skolan idag igen.
Till en börja hade jag kontrollen, jag spöade skiten ur honom. Fick in några fullträffar. Tills jag tappade koncentrationen och han fick kontrollen. Han slängde ner mig på golvet och, jag kommer inte ihåg, men jag tror att han sparkade mig också. Han ställde sig också på min fot som låg snett, så foten är helt fucked up.
Sedan kände jag att det sved som fan i svanken/ryggen, och frågade någon i klassen, kommer inte ihåg vem, om jag hade något där. Tydligen hade jag ett stort sår, och var röd och svullen.

Men jag ska ge igen, ingen gör såhär mot en Lylykorpi! Mitt motto är fan "Ingen rör en Lylykorpi ostraffat." Så han ska allt få tillbaka, förr eller senare!

Men tillbaka till det att jag inte känner igen mig själv. Jag är så förbannat arg hela tiden.. Jag sa till och med till VICTOR att hålla käften, för ett tag sedan! Asså, vad är det för fel på mig? Jag kan ju inte säga det till honom!

Det känns som att jag tar allt förgivet. Jag menar.. Jag.. Jag vet inte ens vad jag menar själv..

När jag är med Victor, då mår jag så jävla bra. Jag är så jävla lycklig! Men när jag inte är med honom, då mår jag skit, blir deprimerad och fullt olycklig. Och vill fan bara grina hela tiden..

Jag klarar mig inte ensam, utan honom..


Jag vill vara en person som folk beskriver som; alltid glad, en utåtriktad tjej, en som gärna vill hjälpa alla och sånt. Men istället är jag ett deprimerat vrak. Jag vill också vara glad och lycklig hela tiden, varför kan inte jag få vara den?"För övrigt är det en bil som kör förbi vårt hus typ hela tiden. Snart ställer jag mig ute vid vägen och frågar vadfan han vill, eftersom att han stenglor in mot huset. Eller så följer jag efter honom med moppen.

MYSIJK

Tjo. Känner mig riktigt sur nu. Vet inte varför, har skitont i mitt huvud.

Sitter och lyssnar på "Pool of Booze, Booze, Booza" av Volbeat.
*Låt byte* Lyssnar på KoRn. Ja, ni läste rätt. Jag lyssnar på KoRn!

Kan inte förstå att jag säger detta.. Men dom är faktiskt bra! Eller, vissa låtar i alla fall.

För Victors skull ska jag börja gilla hans musik, det är därsör jag har börjat lyssna på sån här skit. Det roliga är att jag trodde aldrig att jag någonsin skulle lyssna på sån här musik, but here I am!

Men.. Nu ska jag dra in och kolla om det finns bullar. Adjö, bloggar mer senare.

KÄNSLIGA BILDER OCH TEXT!!

Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse ärkanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor.

När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön. Det är där de ska campa. Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv. Ingen av dem vet att det här är Johns sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?
Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare. Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde. De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med. Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar.

Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo. Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom. De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.


Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull. John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister. Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet.

Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka. Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna.

Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet. Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra. Ibland gör de uppehåll i tortyren.

De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld. Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön. John kvicknar till och simmar utåt.

Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så.

Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop. Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig. Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten?


Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år. Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom. Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt.

Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar. Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom.

Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting. Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö. Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.

Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet. Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.


Börjar skaka som fan när jag läser detta, hur FAN kan man göra något sånt här?!

Ben & Jerry's.

Tjo. Sitter hemma och äter ben & jerry. Blev sur på min lärare, så jag gick hem.
Japp, sån är jag. Får jag inte som jag vill, då drar jag. Men asså.. Det är hennes fel. Jag satt och väntade halva lektionen för vi hade bestämt att hon och jag skulle sitta ihop och jobba. Men neeej, hjälp alla andra och skit i ungen som verkligen behöver hjälp, som ligger efter mest!

Har köpt godis också. Lite choklad och något annat gojs. Känner mig en aning olycklig idag.

TJA ~

Engelska lektion nu.. Fett tråkigt, har en lärare just nu som verkligen inte bryr sig om att ens sköta lektionen. Kom försent, han kollade inte ens på mig, och sa inte vad jag skulle göra, och typ alla sitter på msn och facebook.

Hatar typ min fina mamma. Kärringen låter mig inte ha min telefon på kvällen längre, hon påstår att jag är för trött och att detta är det viktiga året och blah blah blah. Jag använder inte ens telefonen jäveln typ. Är jag trött så lägger jag mig, så det så.

Men kärringen vill väl bara att jag ska ha det så dåligt som möjligt och inte trivas hemma. Hennes mål är säkert att få mig att flytta till foster slynor.

Idag ska jag inte göra typ någonting. Har ont i huvudet igen, men det blir väl att sura på som fan tills kärringjäveln låter min telefon vara ifred!

Anyways. Lärarnissen kom precis och frågade mig hur det gick, och kollade på min dator - såg att jag bloggade. Jag svarade bara 'Underbart bra' och han gick vidare.


Over and out ~

App recension.

Vad tycker Sandra om blogg appen? Den är sjukt dålig! Visst, den är ny och behöver utvecklas. Men det är omöjligt för mig att ladda upp bild, dessutom kan man inte redigera inlägg i appen heller. Dåligt.


Eftersom att det inte gick att ladda upp bilden så får ni den nu.

Finaste pojken ♥


Testar appen!

Hallå! Testar blogg appen, den verkar funka riktigt bra faktiskt. Eller vad jag har sett hittills funkar den fint.

Ha de bra, testar slänga in en bild också! Jag och älskling får stå för bilden.

Har märkt nu att det tar lång tid att ladda upp bilder.


;*

Tjo! Ska träffa finaste älsklingen idag, tre månader, helt seriöst! Idag är det fem månader sedan vi träffades första gången, två månader senare blev vi tillsammans, och nu, tre månader senare, är vi fortfarande tillsammans!

Har haft ont i huvudet idag och har varit allmänt bitter.

Bloggar mer snart, och testar blogg.se's nya blogg app!

Älskling ♥

Jag kan nästan inte förstå att det bara har gått tre månader. Att det bara var tre månader sedan du blev min. Tiden har gått så otroligt långsamt, men ändå så sjukt fort!

För tre månader var vi på en skola, tillsammans med Andrea, Gabbe och Calle.
Vi gick bort en bit ifrån dom, och satte oss på kanten till lekplatsen. När vi satt där kittlade det i magen, och jag var så extremt nervös. Skulle jag få dig, eller skulle du ge mig dissen?

Till slut tog jag mod till mig, men jag försökte få det att låta som att jag inte var nervös, ungefär som att det inte spelade någon roll. För då kändes det som att.. Ja.. Vad fan kändes det som? Det blev bara lättare helt enkelt.

Du sa att du ville bli tillsammans med mig, och jag ville bara skrika.. Jag var så satans glad, och kunde verkligen inte förstå att nu var du verkligen min, vi var verkligen pojkvän och flickvän!


Jag fick känslor för dig redan första gången jag träffade dig, du är så sjukt underbar, det går inte beskriva med några ord, i något språk, alla ord är för svaga!Vi har hållt ihop i tre månader nu. I tre månader har du stått ut med mig, och fortsatt älska mig trots allt jag har gjort mot dig. Jag älskar dig så grovt mycket, du är min levande diamant med ett hjärta av guld och ett leende som gör mig knäsvag

När jag är med dig så känner jag mig extremt trygg, och du får mig att må så bubblans bra! Jag kan verkligen inte se mig en dag där inte du finns med, du är den enda för mig, den enda jag någonsin vill älska.


Vad som än händer, vad som än sker så kommer jag alltid att älska dig.
Du är den rätta för mig älskling och det säger jag med handen på hjärtat som inte är helt utan dig.

En underbar kille. Det är just vad du är. En kille som verkligen vet hur man gör en tjej lycklig, så sjukt snäll, söt, rolig och helt enkelt – underbar!

 

Den bästa killen man kan tänka sig, och godtrogen rakt igenom. Du är killen som alla tjejer drömmer om, killen som alla tjejer letar efter. Du är den perfekta pojkvännen, och av alla tjejer så valde du just mig! Det finns inte tillräckligt starka ord som kan förklara hur mycket jag älskar dig, du är ljuset i mitt liv, den enda jag någonsin älskat såhär mycket. Du är mitt allt, den enda för mig, och det finns verkligen ingen annan för mig, än du.

Jag har lust att bara spy på alla språk för att det finns inte något ord som kan förklara min kärlek till dig. Av alla ord som finns, så är min kärlek tusen gånger starkare än vad alla dom orden tillsammans kan säga. Du gör mig så extremt lycklig, och när jag ligger i din famn, då vet jag att jag tillhör dig, och att du tillhör mig.

 

Kärleken du ger till mig får mig att sväva på rosa fluffiga moln, och att höra dig säga 'Jag älskar dig' gör mig knäsvag. Jag älskar dig, från själen och ut, av hela mitt hjärta! Min kärlek till dig har inget slut, den kan förklaras som en cirkel, den fortsätter hela tiden utan att stoppa.

 

Tre underbara månader med världens finaste älskling-  och förhoppningsvis blir det många fler!

Jag älskar dig Victor, du är världens finaste pojkvän!


Buss med bebis :3

Sitter once again på bussen, lika trevligt som vanligt, nästan. Det är inte mörkt, så det är inte lika trevligt som vanligt. Men sen så är ju min bebis här, så det gör att det är jätte trevligt :D

Jag hatar, H-A-T-A-R denna fucking jävla busschauffören! Han bara fittar sig, och påstod att jag har gjort fel sms biljett. Att det ska vara göteborg, och inte kungsbacka, men vafa, det har typ alla andra sagt, att jag ska välja, och att jag har gjort rätt osv. Han ska fan dö. Brinn i helvetet kärring jävel.

ANYWAAAAYS. nu ska jag lana emocore med mig själv ^^ Så ha det feting nice. HEJ DÖÖÖ.

@ Victors mansion OwO

Godmorgon gott folk!

Sitter hos min man just nu. Överraskade honom med att komma c: Hihihihihihihi c: MEn den jäveln sov inte som jag hade tänkt :'c Men det är skitsamma, jag gillar honom ändå :D

Han sov inte hos mig igår, så då blev jag sur på honom :$ Eller inte ;D
Men han ska sova hos mig idag i alla fall :3

Mene... Nu ska jag forstätta vara osocial ^^ Adjö.

KUNGSBACKA

Idag drar man in till Kungsbacka som vanligt igen då.. Hihi c: Ska träffa Victor, Sally, och smeker :D

Yaaay :3 Saknar min bebis OwO

Men nu ska jag fortsätta "jobba" Höhö, ec (a

Aja, HEJ DÅ, BLOGGAR MER SENARE!

För övrigt ska Victor sova hos mig c:

- RANDOM -

Hemma från skolan nu. Har dock varit hemma ett tag..
Känner mig fett sur nu. Eller typ deprimerad eller något.
Ska passa min fina vovve imon, lilla Jason♥
Och tanken var att Victor också skulle vara med.. Mene.. Nej. Han slutar vid 4 imorgon, så det går inte.
Hade ju nästan planerat, okej nej det hade jag inte. Men jag har typ tänkt lite på det och så, och tänkt att vi skulle gå ut med Jason, ner till stranden, eller bara till någon gräsplätt där han kunde springa fritt. Och sen bara sitta och mysa :3
Men nejnej, jag kommer sitta där, forever alone och mysa med.. Vinden?
Wääh :c Aja, jag ska kanske träffa en annan kompis som bor i åsa. Nära och bra. Får väl spendera lite tid med min saknade vovve..
It would be fucking perfect if it was me, my man, and the dog.
Men nu är det inte så. Så jag får väl fortsätta whina ^^
Ska nog också försöka övertala mamma att låta mig åka in till kungsbacka ändå. Vill att min man ska få träffa honom. Men nu ska jag nog städa, så att man kan få lite extra cash!

Jag är duktig, jag.

Hej. Jag är duktig, jag.
Jag kämpar för att gå upp i vikt. Men jag gillar inte mat längre typ. Jag är jätte duktig på att gömma mat och slänga den sedan. Jag brukar ha min morgonrock på mig, och lägga mat i fickorna, men jag glömde ta på mig den idag, så jag satte fast en pannbiff i byxlinningen. Det var smart tycker jag, men jag tappade den i trappan, men som tur var var det ingen som märkte något. Jag hatar mig själv. Jag kommer få anorexia, få en motbjudande kropp, bli dumpad för att min kropp kommer vara så fett avtändande och skabbig, tillslut kommer jag dö också.

HAT!

Dagen börjar skitbra. Drar till kungsbacka, Calle möter mig på stationen, följer mig till Victor, där han och Lukas är. Finfint. Senare leker jag med Victors telefon, då har också Gabbe kommit, och Calle stuckit. Kollar hans sms, liksom, bara för att. Tidsfördriv, kolla om man hittade någon rolig konversation.

Där ser  jag något som får mig att börja skaka som satan. Det står, ungefär att om han ska dumpa mig, då måste han säga till presonen som skickade meddelandet först, för att jag kommer ta livet av mig om han gör det.

"någon gång måste det ju ske" svarade han, plus något annat, kommer inte ihåg.

Och när jag läste det började jag skaka, men jag skojade bort det med att säga till honom att det var gulligt. "Vad skulle jag skriva då?" undrade han. Jag svarade bara att jag inte vet, men hade lust att säga att han skulle svara något i stil med att "det behöver hon inte fundera på, för att vi kommer vara tillsammans länge", eller något sånt liknande.

Sedan kom Sally, Victor hade gått för att köpa mat eller något, och då pallade jag inte mer, jag fick panik. Så jag ljög och sa att jag var jätte hungrig, och drog till donken. Där satt jag ett tag, och bara väntade på att någon skulle komma, hoppades på att någon skulle bry sig och leta efter mig, kanske fråga vad som hade hänt, eller om jag kanske ville prata? Men ingen kom. Så jag gick tillbaka. Där satt dom, dom skrattade. Det kändes som att dom redan hade glömt mig, att jag liksom redan var ute ur deras liv. Raderad, bortglömd.

När jag kom sa Victor typ "heeeej Sandra!" och såg så jävla glad och lycklig ut, och det gjorde så ont, så jävla ont att bara kasta "då" rätt i facet på honom och gå därifrån! Fyfan! Det var så jävla hemskt! Jag tog på mig skorna och gick ner i trappan, i köket stoppade han mig, han försökte krama mig, men jag bara sköt ifrån mig honom och sa "Låt mig bara vara!" och sprang. Det gjorde så äckligt jävla ont! Hur kunde jag bete mig såhär? Jag älskar honom, men jag bara kastade skit på honom. Jag började storböla när jag sprang, för det har aldrig gjort så ont förut, den enda smärtan som kan j'mnföras med den jag kände då, det är smärtan jag kände när jag fick reda på att pappa hade dött. Smärtan jag kände när jag såg pappas döda kropp.

Men anyways. Victor sprang efter mig och bad mig prata med honom. Då gav jag upp. Jag kunde för helvete inte fly från killen jag älskar mer än allt annat i hela fucking världen?!

Han höll om mig, och jag lät bara tårarna rinna. Vi stod där ett tag, pratade knappt. Jag sa bara föråt, han sa det är lungt. Sen var vi bara tysta och stod och kramades.

Gabbe och Sally gick till a-affären, så Victor sa att vi skulle gå in och prata. Jag följde med honom in på hans rum, och vi pratade, inte mycket, men det räckte.

Jag grät som en jävla fontän, och kände att han började skaka, jag var livrädd att jag hade fått honom till att må dåligt, att han skulle bli ledsen (han gråter ytterst sällan, har extremt svårt för det). För jag menar, om jag hade lyckats få honom att bli ledsen, då hade jag gått över gränsen. Jag överreagerade grovt, och om det skulle leda till att han blev ledsen, då finns det inte mycket hopp för mig!!

Älskar dig Victor, förlåt.

KÖSS

Sitter på bussen hem, från Kungsbacka. Det är helt mörkt ute, det regnar, man hör randoms prata, och jag sitter helt ensam. Så sjukt underbart. Det är helt perfekt. Nästan. Det hade varit ännu bättre ifall de hade släkt lamporna på bussen.. Åh gud vad underbart! Har lust att bara blunda, och låta mig vaggas till sömns av bussen som gungar..

Träffade Victor och Sally idag. Sjukt trevligt! Underbara människor båda två :3 Vi gick runt lite på kungsmässan, där mötte vi en kompis till Victor och Sally, som för övrigt hatar mig grovt mycket av någon anledning.. Fett jobbigt, hatar när folk som inte känner mig tycker illa om mig, mår skitdåligt då.. I alla fall, hon kramade Victor och Sally, men sa inte ens hej till mig. Tror inte att hon ens kollade på mig.. Vilket av någon anledning får mig att faktiskt.. Känna mig deprimerad.. Börjar tro lite att hon gillar Victor, och därför hatar mig, för att han är tillsammans med mig, och att hon därför inte kan få honom.. Men men... Sedan följde jag och Sally med till Victors replokal, och var där en stund, sen drog jag till donken och Chillade med Lukas. Sen drog jag och Lukas till stationen, där mötte vi Angelica, Iceman och Josefine.

Tjötade lite med dom, tills Victor kom. Frös, så han fick värma mig :3 älskar verkligen min pojk. Han är finast.

Nu ska jag chilla lite. Så haregytt!

Live from bed

Tjo. Ligger i sängen med min man bredvid mig. Han har feting ont i ögonen, så jag tycker rätt synd om honom :c

Dessutom tror han att jag inte bloggar nu, han tror att jag är inne på facebook chatten ^^

Men ska dra nu, gosa med min finis. Adjö!

skojfoto

Skolfotot var ju igår, även skojfotot. Tänkte langa en bild. My favvårit!Joan, Jag och Linnea.

New hairstyle

GODDAG KÄRA VÄNNER!

Har färgat mitt hår, underbara Michelle kom igårkväll och räddade mig!

Är fett nöjd!


- Rubliken här -

No lektion nu. Det suger lite lätt. Var med Victor, Lukas, Calle och Gabbe igår. Blev fett ägd av Calle.. Hatar honom, han är dum.

Idag ska jag till gekås, trevligt trevligt. Måste köpa ny mössa, min fina pojkvän stal min :c Ska också köpa hårfärg och en ny väska.

Är extremt osäker, vet inte om jag kommer bli nöjd.. Men jag kommer lägga upp bild, även om jag inte blir nöjd. Fast kanske inte just idag, men i helgen.

Ska också köpa maaassa rakhyvlar, eftersom att mina är slut, så har inte kunnat raka benen.. Så mina ben är hårigare än Calles känns det som just nu.. Väldigt avtändande. ;)

Skolfoto idag. Skojfoto också. Jag har klätt ut mig till en nörd, men har glömt glasögonen hemma, så dom får jag hämta senare.

Men ska typ kolla bloggar nu.. Hare gött.

SKOLAN!

Sitter i cafét nu med Linnea och chillar på livet. Mycket bra. Vi sitter och diskuterar hur vi ska se ut på spexfotot, och vad som händer på halloween.

Hanna sitta här och röra bordet, jag bli jätte irreterad. Och Linnea bli också jätte irriterad för hennes musplatta bli uppfuckad!

Dagens turk då. Höhö..


För övrigt ska jag till BUP senare, för att snacka med en nisse om en nisse och så vidare. Det ska bli spännande att se vad som händer! :D Höhö.. Men nu ska jag läsa bloggar, och fortsätta leka turk med Linnea. Ha det bäääst!

SEXCOACH

Då var man hemma nu! Ah okej, jag har varit hemma i ungefär en timma.. Men ändå. Från det ena till det andra, har lite dirtytalk med min sexcoach. Man lär sig mycket.. Haha! Nej men seriöst. Skaffa en sexcoach, dom är bra att ha. Men nu ska jag fortsätta snacka g-punkter osv.. Så ha det gött. Btw, inget hade hänt med min syster.

@ Bussen. Igen.

Bloggar åter igen ifrån bussen. Men nu är jag på väg hem från Victor. Har spenderat dagen tillsammans med Victor, Gabbe, Lukas och Calle. Mycket trevligt! Dagen har varit elit! Vi har bland annat suttit på en lekplats, vårt egna lilla knarkställe.

Dagen har varit bäst. Har känt mig så extremt motbjudande hela dagen typ, ofräsch och allmänt äcklig. Men det ändrades lite grann i alla fall.

Det är näst intill kolsvart ute nu, och klockan är bara åtta. Grymt mysigt! Men också väldigt deprimerande.. Men jag gillar detta.. Att sitta i en upplyst buss när det är mörkt ute, höra alla randoms småprata och bara sitta vid datorn, helt för mig själv.. Någon gång ska jag ta mig tusan åka buss på kvällen, länge. Och bara göra som jag gör nu. Chilla och sitta vid datorn. För tro det eller ej, det är riktigt lugnande att höra folket småprata, och höra bussen vibbrera..

Men vafan.. Det körde precis förbi en ambulans med blåljus och skit och den tutade, måste ringa min mor direkt!
*Två sekunder senare* Inget svar, FML! tänk om det har hänt något med Marika?! (Hon har haft cancer och det är väldigt farligt ifall minsta lilla grej händer henne typ)

Ååh! *PANIIIK!*

In tha skola

Sitter i skolan nu. Mycket tråkigt. Ska träffa Victor idag tror jag, saknar honom.. Jag saknar honom även om jag är med honom, och när vi ska skiljas åt.. Wääh..

Jag gillar min pojke, han är så fiin♥

Funderar för övrigt på att dra till kungsbacka nu, även om jag inte vet ifall vi ska träffas. För jag orkar typ inte vara här.. Har en lektion kvar.. Slöjd. Oh god kill me! Men ska dra nu, see ya.

@ Bussen

Sitter på bussen hem nu. Har varit hos tandläkaren, aka mungrävaren.

Har sjukt ont i käften nu. Dom har spänt skiten som sitter i munnen på mig.

Funderade lite på att skita i skolan och dryga runt lite på kungsmässan, i typ en timma. Och sen dra hem. Men så tänkte jag det att det finns ju risk att jag springer på morsan, och sen så måste jag sköta skolan också. Så jag sket i det.

I alla faaaall, har inte något kul alls att berätta.. Mer än att jag antagligen ska träffa babe idag.

För övrigt så har statistiken fuckat upp sig totalt på bloggen, och jag vet att jag har haft besökare och sidvisningar. Men neeej då, varför låta mig se statistik skiten?!

Gaah! Men anyways, här får ni en gammal bild på er gud.


Miiin pojke

Nej, ändrade mig. Eftersom att inte någon vet om att denna bloggen finns, så kan jag lika gärna skriva vad fan jag känner för. Därför lägger jag upp lite skit som jag har skrivit om honom.En underbar kille. Det är just vad du är. En kille som verkligen vet hur man gör en tjej lycklig, så sjukt snäll, söt, rolig och helt enkelt – underbar!
Den bästa killen man kan tänka sig, och godtrogen rakt igenom. Du är killen som alla tjejer drömmer om, killen som alla tjejer letar efter. Du är den perfekta pojkvännen, och av alla tjejer så valde du just mig! Det finns inte tillräckligt starka ord som kan förklara hur mycket jag älskar dig, du är ljuset i mitt liv, den enda jag någonsin älskat såhär mycket. Du är mitt allt, den enda för mig, och det finns verkligen ingen annan för mig, än du. Jag har lust att spy på alla språk för att det finns inte något ord som kan förklara min kärlek till dig. Av alla ord som finns, så är min kärlek tusen gånger starkare än vad alla dom orden tillsammans kan säga. Du gör mig så extremt lycklig, och när jag ligger i din famn, då vet jag att jag tillhör dig, och att du tillhör mig. Kärleken du ger till mig får mig att sväva på rosa fluffiga moln, och att höra dig säga 'Jag älskar dig' gör mig knäsvag. Jag älskar dig, från själen och ut, av hela mitt hjärta och mer än vad jag älskar någon annan! Min kärlek till dig har inget slut, den kan förklaras som en cirkel, den fortsätter hela tiden utan att stoppa.


liten flicka i världen ensam står,

Hennes hjärta är fullt av blödande sår.

Ångesten i bröstet tynger henne hårt,

Hon vill vara lycklig, varför är det så svårt?

Hennes kinder är våta av salta tårar,

Hon vet hur mycket hårda ord sårar.

Hon var en gång ett barn som ofta log,

Nu är det många år sedan hennes leende dog.

Flickans liv är längre ingenting värt,

Hon har förlorat allt som hon höll kärt.

Hennes dagar är fyllda av låtsad glädje o panik,

Nätterna är fulla av gråt o kvävda skrik.

Hon undrar om livet blott är ett spel,

Varför måste allt kännas så fruktansvärt fel?

Flickan vill ta sitt liv, men för det krävs mod,

Om det bara fanns någon som henne förstod!

Hon vill låta sig slukas av eldens heta lågor,

Ja vad som helst för att ta död på sina plågor

Livet är ingen lättsam lek,

Det är blott fyllt av ångest o svek.

Kanske går det så att flickan tar sitt liv någon dag,

Det sorgligaste är, att flickan det var jag..

 

Jag såg ingen mening med livet, tills jag mötte dig, du tog mig med storm, och du gör mig så extremt lycklig. Du ger mig så mycket kärlek, och får mig att känna mig som att jag är den enda för dig. Varje gång du ler mot mig, blir jag knäsvag och undrar hur jag kan förtjäna en sån underbar människa som dig, du gör mig till den starkaste, och får mig att må bättre än bäst.. Dessa två månaderna tillsammans har varit de bästa månaderna i mitt liv, och även fast att jag har betett mig som ett svin emellanåt, så fortsätter du ändå att älska mig. Du är det vackraste jag har, och jag älskar dig verkligen mer än vad ord kan beskriva, du är den enda jag vill ha, du gör mig till en bättre människa, och du gör mig till den allra lyckligaste människan på jorden, ingen får mig att må bättre än vad du gör.

 

Victor, jag älskar dig.♥

 

 


 

 

Okej.. Jag hittade bara dessa.. :o Vafan.. Jag vet att jag har skrivit mer än så.. Aja, det är väl lika bra.Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg