Don't cry your heart out.

Jag vill vara glad. Jag vill vara lycklig. Jag vill vara positiv. Men jag kan inte.. Fan vad det är svårt!

Saknar Victor, så jag kollade bilder hans bilder på facebook. Där kom det två stycken söta bilder på två stycken andra brudar. Som ett slag i magen. Jag hade sett bilden flera gånger förut " M* babe", men nu satt jag bara och stirrade på bilden. Kännde mig så grovt patetisk när jag fick svårt att andas. Jag vill verkligen inte vara så otroligt svartsjuk, men det är så svårt, just nu känns det som att jag ska börja grina. Älskar verkligen honom, men jag vill att han ska må bra av att vara tillsammans med mig, just nu känns det som att jag bara får honom att må dåligt...

Han gör mig så glad, och så jävla lycklig, men jag kan inte hjälpa att jag mår så jävla dåligt när jag är borta ifrån honom. Jag är så sjukt lycklig när jag får vara med honom, men när jag åker hem blir jag så förbannat deprimerad, och mår skit. Jag vill vara hos honom hela tiden, han är mitt allt.

Saknade honom förut, saknar honom nu, saknar honom sen. Jag kommer alltid sakna honom!


Carro bad om en bild på min piercing. Har piercat naveln, ,men har ingen bild på denna datorn så ni får imon.
Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg