Hjälp..

Hela jag är åt helvete. Jag vill inte försöka längre, jag pallar inte med min familj längre!

Mamma är dum i huvudet, hon låter mig inte ha varken dator eller telefon på mitt rum på kvällen längre, eftersom att jag behöver sova, för detta är det viktiga året. Fuck her! Jag använder knappt telefonen på kvällen!

Jag saknar min pojkvän. Det känns som att vi börjar glida ifrån varandra :'(
Det känns som att han har börjat tröttna på mig..

Sitter i sängen, och försöker tänka, lyssnar på musik - Tears in heaven av Eric Clapton. och bara gråter typ.. Det är skönt, jag vill gråta. Jag vill känna smärtan. Fast egentligen inte.. Jag vill vara glad, jag vill må bra.. Men det är så jävla svårt, när det känns som att jag håller på att förlora Victor, då orkar jag inte försöka.

Jag älskar Victor. Jag älskar honom så jävla mycket! Men jag är på väg att ge upp.. För det verkar mer och mer som att vi närmar oss slutet.. Sitter och grinar som fan nu, vill verkligen inte att det ska ta slut. Vill att det ska vara vi mycket längre.. Just nu känns det också som att jag bara vill ge upp, just nu på sekunden. Få dö på en gång. Orkar inte mer. Behöver Victor. Behöver någon som bryr sig om mig.

Men.. Det känns som att jag håller på och förlora honom.. Jag orkar inte längre.. Snälla, låt mig bara få dö.. Låt mig slippa smärtan..

Jag behöver Victor.. Snälla älskling.. Du är mitt allt..
Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg