JUNIS

I förrgår hände det som inte får hända. En ung flicka förlorade kampen mot världen, och tåget slukade hennes vackra kropp.

14 år blev du Junis. Efter 14 år blandade med glädje och sorg, återvände du till gud. Dagen har varit rent ut sagt förjävlig, har bara gråtit hela dagen. Vill inte förstå, vägrar förstå, att du faktiskt inte finns längre. Du är faktiskt död. Borta.

Kära lilla barn, vem var det som fick dig att må så dåligt att du inte såg någon väg ut? Vi saknar dig så grovt mycket, och vill inget annat än att få dig tillbaka! Det ligger en stor sorg över hela vår lilla "by", och allt är mörkt och grått. nu mer hörs inga skratt, inga glada röster. Bara gråt, gråt och gråt. Ingen verkar längre våga prata högt. Alla är bara tysta.

Junis, du var en sån underbar tjej, du verkade alltid vara så glad, och ditt skratt verkade alltid vara så äkta, så glatt. Men nu i efterhand så inser jag att det var inget lyckligt skratt. Det var ett olyckligt skratt, en fasad.

När jag läser din blogg blir jag så arg, så grymt arg! Vem kunde göra såhär? Vem var människan utan själ, med ett hjärta av sten?!

Igårkväll samlades så många människor på bron för att ta ett sista farväl av dig. Det var så vackert, och det var så grymt många människor där! Och vet du vad det bästa är, Junis? Att alla var där för din skull. Bara din skull.

Jag saknar dig vackra flicka. Vi var inte lika bra kompisar som vi en gång hade varit, men du fanns ändå inom mig. Att ingen kunde se, ingen kunde förstå att du behövde hjälp.

Jag kommer alltid minnas dig som den underbara flickan du var, men jag önskar så grovt att jag visste hur du mådde!

Snälla, snälla, snälla. Kom tillbaka älskade vännen! Ingenting är detsamma nu.Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg