4 MÅNADER ♥

Fyra månader med den vackraste jag känner, den mest underbara som finns. Fyra månader med världens bästa pojkvän!

Idag är det fyra månader sedan vi satt där på lekplatsen, nervös as hell var jag när jag bad dig bli min. I fyra månader har du stått ut med mig. Det är riktigt starkt, och jag beundrar dig för det!

 

Du har stått ut med mig, trots alla mina utbrott, mina gråtattacker, och mina dampanfall på dig. Du har fortsatt att älska mig, och hjälper mig att må bättre.

 

I fyra underbara månader har jag levt i en dröm, ända sedan jag såg dig första gången har jag drömt om att få dig, men aldrig vågat ens tänka tanken på att du kanske skulle bli min.

Du är det allra bästa som har hänt mig, och du är allt jag vill ha! Med dig vid min sida klarar jag nästan allt, bara vetskapen av att det är mig du älskar, och vill ha, gör mig så oerhört mycket starkare.

 

Det är du som får mig att kliva upp ur sängen på morgonen, du som får mig att se att det kommer en morgondag. Victor, jag älskar dig mer än allt i välden.CARRO
29 Oktober, 2011 - 21:18 / BLOGG: http://www.nattstad.se/carolinebengtsson

Grattis!

Lägg ut en bild på din piercade navel! :D


Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg