We can do it.

"X" har läst texten. Och ja, nu mer så får han heta "X", så att inte folk ska börja hata honom. Gör inte det. Snälla, för gudsskull, gör inte det!

X vill typ inte ha med mig att göra, han mår skit för att han har insett hur förjävligt jag mådde. Han vill inte att jag ska vara i närheten av en idiot som honom. Men han är en sån jävla grym person! Han är verkligen underbar! Jag kan snacka med honom om precis vad som helst, för jag vet att han lyssnar. Jag vet att han vill hjälpa mig. Men mest av allt, så vet jag att han vill inte att jag ska må dåligt. Han är så jävla snäll, och jag vet att han ångrar sig grovt mycket, jag har förlåtit honom. Jag har gått vidare, och jag har lämnat det bakom mig. Men han vägrar lämna det bakom sig.

X, snälla, jag mår bra nu. Du behöver inte må dåligt, du är en av mina bästa vänner, och jag vill verkligen inte att du ska må dåligt!

Du är en underbar människa, en underbar kompis. Glöm aldrig det!

Och till er som vet vem "x" är; Ni behöver inte berätta det för någon för han är inte värd det helvetet han kommer få då. Han är värd mycket bättre!

Ingen, kommer någonsin få veta vem X är.

Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg