Tankar.

Tjo. Sitter i cafét i skolan. Bara tänker. Ska förhoppningsvis träffa fina Victor idag. Det där fina pojken. Min pojkvän. Han vill faktiskt ha mig fortfarande..

Tankarna rusar igenom mig. Vad fick mig att göra det? Jag kan faktiskt inte bara skylla på grupptryck, för ingen putte på mig, eller sa till mig att jag skulle göra det. Men jag dras med, även fast jag inte vill. Det har jag sagt också. Jag vill inte vara sån. Men, jag stod inte emot tillräckligt hårt, det slutade att jag kommer få ett helvete nu. Ett helvete i flera år.

Jag och Tess ska ta en paus ifrån varandra. Vi mår båda jävligt dåligt, och jag känner att jag klarar inte av att ta hand om henne just nu. Inte med tanke på allt som händer och kommer hända.

Min mamma är besviken på mig. Men hon vet att jag inte kommer göra såhär igen, så hon skällde inte på mig särskilt mycket. Inte alls faktiskt.

Jag dumpade mig själv åt Victor. Han blev nästan lite galen på mig, och svarade "Det är fan inte slut<3!!!!!!!!!!" ungefär. Jag blev glad. Hela jag blev överlycklig. Han älskar mig trots mitt misstag. Mona och Cicci kom hem till mig igår. Smsade dom om vad som hade hänt. Sa att jag ville dö. Så dom sa att dom skulle komma till mig. Dom kom, och vi pratade om det som hade hänt, fikade lite och så. Jag skickade smset om att jag dumpar mig själv åt Victor, när dom var med. Mona, Cicci, och mamma blev typ kära i honom. Dom sa att jag har verkligen hittat en underbar kille. Han är faktiskt perfekt!

Dom vet massa saker som han har sagt till mig, och dom tycker bara att han blir mer och mer underbar för varje grej jag berättar typ.

I alla fall, jag saknar min Victor. Jag har inte träffat han på hur länge som helst.. Och om typ ett par veckor åker jag utomlands i två veckor.. Två veckor utan min pojkvän.. Jag kommer dö..
Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg