Shit once again

Skaffa ett nytt liv. Ett bättre liv. Med bättre vänner. Må bra. Var glad.

Det är vad jag ska göra.

Det började med kläderna. Stilen blev helt annorlunda.

Sen håret, ny frisyr. Sen färgen, började med brunt, sedan blev det mörkare, och mörkare, tillslut nästan svart.

Sist, vännerna. Precis som frukten i mataffären, den gamla, dåliga frukten behöver bytas ut, och slängas. Precis så var det med vännerna. De dåliga vännerna måste rensas bort.

Nu måste jag, hur egoistiskt det än låter, fokusera på mig själv. Just nu ska jag fokusera på att må så bra som möjligt, och få min omgivning att må bäst.

Jag tänker inte längre vara en deprimerad brud, med gråtattacker typ hela tiden. Jag ska bli en glad, positiv tjej.

 

Inte för min egen skull, utan för hans skull. Min fina pojkväns skull. Jag kan inte vara så deprimerad hela tiden, eftersom att det är han som får lida. Jag ska göra allt för att han ska må bäst.

 

Med tanke på förändringar.. Pierca naveln.. Allt för att förändra mig, allt för att bli en ny människa. Jag har lyckats, folk känner nästan inte igen mig när dom ser mig. Det känns nästan lite sorgligt. Sandra finns inte längre. Nu är det en ny tjej som har tagit hennes plats, en annan människa, typ. Men vem hon är, det vet jag inte. Men hon är ny, och hon är inte Sandra. Fast.. Det är hon ju..

Men, hon är en ny Sandra. En bättre Sandra. Hoppas jag. Annars, vad händer då? Kommer den gamla Sandra tillbaka? Hon som hatade livet, ville dö, försökte dö. Allt hon ville var att vara omtyckt, och accepterad. Allt hon fick var hat och elaka ord. Hårda bollar i huvudet och i magen. Hon hade folk som spottade på henne när hon gick förbi. Hon fick snöbollar fyllda med sten i ansiktet. Hon blev mobbad. Men fick hon hjälp? Nej. Skolan såg på när det skedde, utan att lyfta ett finger. De brydde sig inte. De brydde sig inte ett skit om att denna flickan flera gånger försökt ta sitt liv. De brydde sig inte om att flickan mådde skit rätt igenom. Hon fick inte någon hjälp över huvudtaget. Sedan så kom flickans saga till sin spänningskurva. Killen i klassen, som hon hade varit kär i från sexan till sjuan, frågade om hon ville ha sex med honom. Hon tänkte bara en sak - ”Vad fan är han ute efter?”

Han hade aldrig visat något intresse för henne, och han verkade inte gilla henne över huvud taget. Sen, helt plötsligt, ville han att de skulle ha sex med varandra.

 

Men hon sa nej. Hon vill ha Victor. De var inte tillsammans då, men de var på G, och hon ville ha honom, bara honom. Han tjatade ett tag till, men han gav tillslut upp.

Sedan bara det flöt på, hon var på väg att bli accepterad. När hon gick i nian var hon på väg att bli accepterad. I nio år hade hon varit utstött, mobbad, hatad och ingen ville veta av henne.

 

Ärr på kroppen, och i själen är vad som nu finns kvar av den tiden. Hon har med hjälp av sin pojkvän, och några vänner, tagit sig igenom mobbningen. Skolan, den gjorde ju inte ett jävla piss för att hjälpa henne. Allt den gjorde, var att göra henne till en mobbare också.

 

Hade det inte varit för Victor, hade hon antagligen tagit sitt liv. Försökt, och försökt, tills hon hade lyckats.

 

Utan Victor, skulle inte Sandra finnas längre. Hade inte han kommit in i hennes liv, skulle hon vara död nu.

Sure, nu kommer väl alla dampa och säga att jag är en omogen tönt som inte har något liv, och ge mig en jävla massa skit om att jag är så patetisk som skriver detta, men säg vad fan ni vill, för jag skiter i vilket.

Och killen som jag skrev om ville ligga med mig, han kommer väl säkert få alla att hata mig nu, men jag skiter i det också. Fast jag kan för övrigt säga till den människan att ingen vet vem du är. Så du behöver inte oroa dig heller.

Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg