Rast.

Tjena! Sitter i cafeterian nu. Vid samma bord som mig sitter Johan, Raisse, Jonathan, Filip och Anna.

Killarna kör "blodkrona". För dom som inte vet vad det är, så är det ett "spel" eller vad man ska säga, man skjuter på en en krona, eller femma. Och den som failar så att kronan lägger sig ner, får sitt straff om man säger så. De andra får skjuta kronan, på den som failades knutna hand. Ja.. Dålig förklaring, men okej. Hehe..

I alla fall, snart så börjar bilden, höhö.. Fixa med den andra bloggen då. Men.. Just nu känner jag att jag babblar på om ingenting alls.. Så jag quitar nu.

Adjö, peps.


Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg