Historien bakom.

Det hände för ungefär ett år sedan. Jag var på G med vad jag trodde var den bästa killen i världen.

Vi träffades genom en kompis, och jag tyckte verkligen att han var den mest underbara killen någonsin.
Vi snackade, chattade, och smsade. Men vi träffades inte alls ofta, bara någon gång ibland. Jag fick höra hur fin han tyckte att jag var osv. Efter ett tag bad han att jag skulle skicka bilder på mig själv till honom, jag tvekade först, men sedan tänkte jag det att, vi är ju ändå på G liksom, så varför inte?

Han fick bild efter bild, tills han en dag fick en flickvän. Vi kan kalla henne flickvän 1.

Ur min dagbok:
"Torsdag 21 september 2010.
Jag ska ta livet av mig. X har träffat någon annan, jag tänker ta överdos och dö. Jag är inte värd att leva. JAG TÄNKER DÖ. Jag HATAR MITT LIV!! Han grät när jag pratade med honom, antagligen för att jag mega grinade. Han var noga med att säga att det kommer ALDRIG bli vi.
Godnatt! Jag ska dö!!"

Han var tillsammans med flickvän 1. ett tag, och när det tog slut mellan dom, kom han tillbaka till mig. Och ville ha fler bilder.

Ur min dagbok:
"Söndag 10 oktober 2010.
HEEEEJ!!! Vet du vad!? X har kommit tillbaka till mig!♥ Den bruden var inte hans typ :D"

"Måndag 11 oktober 2010.
Hej. Allt är som det var med X. Men ändå inte... Han har börjat be om bilder igen, men han verkar vara sur på mig :'( Jag tror inte att han vill träffa mig :'( </3"

"Tisdag 12 oktober 2010.
X håller på med någon brud nu.. Han vill inte ha bilder.."

"Torsdag 14 oktober 2010.
Hej. Bråkat med X igen :'( Hade cam med X. Han ville att jag skulle sitta i bh. Gjorde det. Han ville att jag inte skulle ha bh. Gjorde inte det. Han blev sur och sa att han skulle logga ut. Fick mens attack mot honom, han blev sur för att jag bar honom att dra åt helvete och sa att han utnyttjar mig. Nu vill han att vi ska ta en paus ifrån varandra i två dagar."

Så fort det tog slut med brudarna han blev tillsammans med, kom han tillbaka till mig och bad om bilder.
Några utav bilderna han fick(har tagit bort de flesta).

Så till alla er tjejer där ute, vad ni än gör, hur kära ni än är, skicka inga bilder! Jag kan skicka bilder nu, till min pojkvän. Men jag kommer aldrig mer skicka bilder till någon jag bara är på g med!

Jag blev så totalt playad och utnyttjad av denna killen att jag vid flera tillfällen försökte begå självmord. Men jag misslyckades, så därför blev det att jag skar mig.

Här har ni historien bakom mina skärsår.

Men, jag är kompis med "x" idag. Han är en riktigt underbar kille, som verkligen är snäll. Han är en av mina bästa kompisar, men vår historia ligger alltid i bakfickan, och därför tror jag att han tycker att det är lite obekvämt att vara ensam med mig. Men jag har lagt det bakom mig, jag gjorde ett misstag och fick lära mig en läxa.Och brudar, ni är fina precis som ni är, ni behöver inte skicka bilder till någon för att få det bekräftat. Glöm aldrig att det finns alltid någon som gillar dig för den du är.

Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg