Gunnar Snoppsson

Idag har min finaste pojkvän varit hos mig i typ några timmar, grymt mysigt. Har saknat honom som bara den, så det blev att vi bara låg och gosade c: Han är så gosig, och mysig. Man vill bara käka upp honom!

Trodde aldrig att jag skulle klara av att se honom i ögonen efter vad som har hänt.. Men vet ni vad? Det är omöjligt att inte göra det! Han är så vacker hela han. Men vad sjutton.. Nu får jag sluta smöra.. Eller inte än..

Älskade GosePojkvänsFavoritMysigaVictor, jag älskar dig som bara den. Du är det allra bästa som har hänt mig, helt seriöst! Du är den enda jag vill ha, den enda som verkligen förstår mig. Du är min sanna kärlek.

Så, nu ska jag inte smöra mer.


På tal om ingenting, det här med bildblogg.. Nu på vardagarna blir det lite svårt för mig att kunna driva "fotobloggen" framåt, med tanke på att det är skola och jag har inte mycket tid till att fixa över foton till skoldatorn. Men jag ska se till att fixa det. Fram tills dess blir det tyvärr bara vanlig, tråkig bloggning.. :c
Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg