Förlåt..

Varför gjorde jag det? Jag förstår inte..

Ligger i min säng och gråter, tänker på vad som fick mig att göra det.. På vår fem månaders dag..
Fem månader med den vackraste pojken i världen. Den där pojken som är perfekt. Honom har jag varit tillsammans med i fem månader nu. Så länge har han stått ut med mig.. Men idag, så sabbar jag allt. Jag tar ett stort snedsteg som gjorde att jag inte kunde träffa min pojkvän. Inte fira vår dag.. Jag skäms. Så starkt över vad jag har gjort, jag skäms över att folk vet att jag är hans flickvän. Jag har sjunkt till en nivå lägre än den lägsta punkten.

Med en prick på mitt namn ber jag dig om förlåtelse, förlåt mig för mitt misstag. Men gör det inte än. Du måste vara arg och besviken på mig också, inte bara för det jag gjorde, utan också för att jag sabbade vår dag. Den där speciella dagen..


Förlåt..
Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg