CUUUUUUUUUUUUUT

Dig ska jag inte skada. Dig älskar jag.

Det är mig jag vill skada, för mig älskar jag inte.

Du ska på spelning, och jag blir sur för att du inte vill ha med mig..
Jag menar, en sån sak kan inte jag bli sur för. Men min dag är redan förstörd, och då blir jag sur för ingenting. Nu svarar du inte på mitt sms heller. Då blir jag sur, för du ser inte hur jag mår. Men, jag har ingen rätt att bli sur. Du har ditt liv, dina  vänner, och dina planer.
Jag har "mitt" liv, "mina" vänner, och "mina" planer. Fast.. Det är inte sant. Du är mitt liv, dina vänner blev mina vänner, och du ingår i alla mina planer. För jag vill vara med dig, precis hela tiden. Men, jag får sluta whina, skaffa ett liv, skaffa vänner, och skaffa egna planer. Jag måste låta dig gå, göra dig fri från mig. För du har vänner. Du har egna vänner.
Det har inte jag. För mina gav jag upp för din skull.

Nu är jag arg också. Arg för att jag är elak och tyken mot dig. Som jag lovade mig själv att aldrig vara igen.
Och min dusch håller på och droppar, så jag blir arg på den också. Säg inget till den, men snart går jag in och slår ner fanskapet.

Men i alla fall. På fredag ska jag inte vara med min pojkvän, för han vill inte ha med mig. Så då ska jag vara med mina babes. Felix och Sally. Det ska bli kul, ska passa en liten vovve hela helgen. Det ska också bli kul.


Men nu är jag arg, så jag kan lika gärna gå och cutta mig på handen. Hah! Vilken bra idé! Ha det fint folket, för det ska jag......................!
Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg