Crush.

En kille skrev till mig på msn nyss (Ja msn är ute, men har man tråkigt så har man). Han sa till mig att han var kär i mig..

"okay.. i love u, well not really, its more like a crush and ive never even met you, ive never felt this way about anyone before its embarrassing"

Det var vad han skrev. Rätt gulligt. Bortsett från att jag har inte en aning om hur gammal han är. Jag menar, tänk så är han en gammal gubbe :o Euw! Men, vad spelar det för roll egentligen, jag har ju liksom Victor, min pojkvän. Som jag älskar mer än någon annan.


Update: Fick lite damp, för det var något peddo som ville "leka i cam" och påstod att jag var hans "kund", att inte inte brukar knulla med kunder, men att jag får honom att vilja göra det, eftersom att jag är hans kund, då fick jag flippet.
Jag bah FUCK NO!!

"I'm not your fucking coustomer, you can go and fuck a damn goat, 'cuz I have a boyfriend. And i fuck with HIM, so you can start dreaming, you will NEVER have me!!"
Fotografering
· Jag fotar med Nikon D3200. Du kan läsa om min kamerautrustning här.
· Alla bilder på bloggen är tagna av mig om inget annat anges och är därmed upphovsrättsskyddade.
· Jag använder mig av Photoshop CS6 samt Camera Raw.

Bloggdesign
· Jag gör inte bloggdesigner/headers till andra.
· Designen är gjort av mig och får inte kopieras.
· Vid eventuella designfrågor, ställ dem i en kommentar. Om det räcker med ett kort svar på din fråga skriver jag det som svar på kommentaren, annars i ett inlägg i Design kategorin när jag har tid.

Annat
· Positiv och konstruktiv feedback uppskattas! Men påhopp och kränkande kommentarer raderas och ip-adresser kommer att spärras.
· Tipsa gärna om tävlingar
· Jag gör bloglovin' och länkbyten.
· Har du några frågor? Ställ din fråga i en kommentar.


Funkar inte på grund av egen domän.

Namn:


E-postadress:


Bloggadress:


Ditt kärleksbrev


Trackback
Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg