Cafét

Nejmen hej. Sitter just nu och skrattar lite åt lilla patetiska jag.

Ringde min pojkvän.
Victor: Hej sandra.
*Hör ett stön*
Jag: Vafaaan?
Victor: Eeh.. Det var Gabbe.
*Klick*

Jag bara stog och stirrade på telefonen. Jag visste att han inte var otrogen, men ändå bara jag stod och stirrade på telefonen. Tänkte på vad som precis hände. Han ringde mig, typ fem gånger. Men jag svarade inte.

Han skulle egentligen komma till mig idag, eller ah, han skulle komma och hämta min systemkamera, mene.. Det verkar inte som att det kommer hända.

Jag är stolt över honom, han är en riktigt fin människa. En perfekt pojkvän.

Tihi.

Hejhej! Helgen har jag spenderat tillsammans med min vackra pojkvän, skittrevligt! Vi har haft det riktigt mysigt c: Men på lördag åker jag iväg.. Två veckor utan min prins.. :( Tråkigt och värdelöst inlägg, jag vet. Men har ingen ork för att blogga.

Made by kungsbacka

Hallå! Var med klassen inne på made by kungsbacka, riktigt trevligt faktiskt! Pratade med någon tjej som är egenföretagare och fotograf. Eftersom att jag vill bli fotograf och vill ha ett eget företag. Här har ni lite bilder från idag.

Follow on Bloglovin
Välkommen till min blogg! Här delar jag med utav min vardag. Jag är en 17-årig tjej bosatt i Kungsbacka, söder om Göteborg. Jag går andra året på Ljud och bildskolan med inriktning foto. En glad, galen och utåtriktad tjej med stora drömmar om framtiden.

Jag hoppas att du är här för att stanna!bloggar Bildbloggar Besök min sida på 1000länkar.com Besökstoppen bloggar Reggad på Commo.se Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg